hjälp

Okej, jag är lite småless på min blogg. Min entusiasm för detta monster jag skapat går lite i vågor. Ena stunden har jag hur mycket som helst att skriva plus attjag har tid att skriva det på. Och andra dagar blir jag trött bara jag tittar på den.
Är det någon idé att fortsätta med den överhuvudtaget?
Är det ens någon som läser vad jag skriver?
Jag skulle tro att det är ganska magert på den fronten.

Sen kommer jag få skit av ivan för det här inlägget eftersom det var meningen från början att jag skulle skriva i den för att hjälpa mej själv. Well, den gör det men inte tillräckligt. Och det är skönt att skriva av sig lite. Men jag vill ändå veta om den har något syfte.

Nå?


magen gör revolt

Min kropp håller på att förtära mej innifrån och jag vågar inte gå till doktorn. Tänk om det är något värre än den vanliga magkatarren? då måste jag gå på medicin och grejer och det låter ju inte ett dugg kul.

Förra gången jag sökte så gav dom mej ett paket losec. übergulliga små rosa-lila tabletter som var roliga att klämma på. Och om man mot förmodan inte var kapael att svälja dom små liven, kom igen dom är hala, så kunde man dela på dom och häva ut innehållet i ett glas med vatten. Det skulle tydligen smaka jordgubb då. Intressant.

Jag tycker inte om doktorer. Jag älskar Greys anatomy men doktorer i verkliga livet är inte heta och dom skrämmer skiten ur mej. Dessutom brukar alla ha kalla händer. Vad är det med läkare och deras blodcirkulation egentligen lixom?
På grund av detta bestämmde jag mej för att ringa sjukrådgivningen istället. Jag tyckte nämligen att det inte lät hälften så skrämmande. Inga kalla händer och så behöver ingen klämma på mej och minmage. Skönt.
Efter att ha utförligt beskrivit när,var och hur min mage gör mej illa så fick jag rådet att äta något var fjärde timme. 
Det måste vara bland det sämsta råd jag någonsin fått. Hur skulle jag ha tid att äta så ofta? anledningen till att jag har magkatarr från början är väl troligen för att jag stressar. Tror dom allvarligt då att det kommer bli bättre om jag klämmer in en till grej som måste göras var fjärde timme på schemat? 
Och just var fjärde? bah. Det brukar snarare bli var åttonde för min del.

Stinas måltider:
*En frukost bestående av i bästa fall en macka och ett glas oboy (detta är vad stina kallar en stadig frukost)
allt mer än en macka kallas lunch
*En skolmiddag som i bästa fall inte ser ut som något som dött flera gånger på E4n
*Eventuellt en kvällsmat bestående av föda som mor lagat (då mycket god sådan).


SONATA :D

jodå, imorgon sitter jag tre timmar framför ratten för att köra till Göteborg och vårt favoritband Sonata Arctica. Jag och min underbara metalfanatiske vän lollo ska sitta och skråla järnet i takt med Sonatas sköna stämmor.

syns på söndag

METAL!

RSS 2.0