Darth Vader is back..and he's here to stay :D

Oj jisses tänker ni, det är det andra inlägget stina skriver idag. Ja jag känner mej extrea generös idag och har dessutom inget att göra. Så grattis gott folk,här kommer ett till efterlängtat inlägg :P

Har just avslutat kvällsmaten med min kära familj, grillat lamm blev det,  och sitter nu framför datorn med ett glas koffein i handen. Har tillbringat större delen av dagen på bågskyttebanan där jag har skjutit förvånansvärt bra och näst intill dött av värmeslag.  Rickard talade också om för mej att jag behöver köpa nya svindyra pilar. Det är tur att man har fått ett stipendie som man kan använda till just sånna här grejer ^^
När jag kom hem märkte jag att min prylgalna fader har köpt oss en ny mastodont tv, vilket är väldigt bra med tanke på att jag får den gamla :D dessutom en ny dvd eftersom den vi hade förut åt upp alla filmer,mindre bra.
Bilden är så bra att det känns som att folket på tv faktiskt står i vardagsrummet. Tänk vad sjukt bra när man tittar på typ pirates. Vem vill inte ha Jack Sparrow i sitt hem lixom?
Ibland skäms man över sig själv och sitt I-Land


Stina, born to rule the world

Jeij gott folk, jag har äntligen hittat någon som jag kan spela zelda - twilight princess med ^^
Tack Jakob :D

Dessutom så läste jag i dagens horoskop att jag skulle bli positivt överaskad idag, så kom igen, Överaska mej! (positivt människor, jag vill inte ha något äckligt kastat på mej, det räknas inte till positivt överaskad)

Jag förströdde mej oxå med att läsa hur vattumannen är som person (moi alltså) och läste till min stora förnöjelse att jag skulle kunna ta över världen med min unika karisma och intelligens om jag bara hade tid.
Se där. Jag som alltid har vetat innerst inne att jag är född till envåldshärskare. Nu har jag äntligen fått min bekräftelse. Wiiej! 
Så: All makt åt Stina, vår härskare!


Det högst smickrande horoskopet:
Den sociala utåtriktade Vattumannen är en charmör som ingen kan motstå i längden. Hon kan lägga världen för sina fötter med hjälp av sin intelligens, sitt nytänkande och sin unika karisma. Tyvärr lyckas Vattumannen sällan samla sig tillräckligt mycket för att ta makten på jorden. Hon har en mängd idéer, visioner och projekt under utveckling ? det finns helt enkelt inte tid att bli envåldshärskare ? Kanske i nästa liv?

: dom vet inte hur rätt dom har ^^


Och hon ramlade ner i ett hål av djupaste förtvivlan

Jag skulle vilja amputera bort mitt hjärta. Kasta bort denna blodiga klump som åsamkar mej så stor smärta någonstans långt långt borta i ett hörn gud glömt. 
Jag vill kunna lyssna på min inre, rellativt förnuftiga, röst utan att bli avbruten av den där saken mitt i kroppen som uppenbarligen alltid ska ha sista ordet.
Jag vill avbryta den häftiga kampen som pågår i mitt inre. Hjärtat vs Hjärnan. 
Jah önskar alltid att hjärnan ska vinna. Alltid. Endå är det tydligen hjärtat som är starkast. 

Jag har ramlat ner i ett hål och jag vet inte om jag vill komma upp igen. Det är så lugnt här nere. Allt som hörs är ett mycket svagt brus av den resterande världen. Viskningar.
Så många gånger jag har kravlat upp från gropen. Tagit mej samman. Stängt det inom mej. Skrattat utan glädje.
Falsk. 
Sett glad ut. Fejkglädje. En yta för att lura andra att allt är okej. För vem vill vara med en trasig flicka.
Rädda för att smittas av skuggan. Rädda för att bry sig. Den som sträcker ut sin hand kan falla. Falla ner i gropen.  
Det är lugnt, jag förstår. Jag ler och lurar er alla.

Dom säger att man blir starkare för varje gång man tar sig upp. Dom har fel. Man börjar föredra hålet.
Det är lättare att krypa ihop i mörkret än att kämpa sig upp för den backe som blir brantare och brantare för varje gång. För man vet vad som väntar i ljuset. Ett ögonblick av lycka innan man faller igen. Faller tillbaka till den plats man svurit att inte komma tillbaka till. Mörkret.

Smärta kan vara vacker.   

Lägg bomull under fötterna på flickan som vandrar på krossat glas.

RSS 2.0