varför inte lixom

Okej, inatt hade jag en av mina konstiga drömmar. Det hände så mycket konstigt att jag nu inte kommer ihåg ens hälften, men bara det lilla jag minns är helskumt.

Till exempel så förklarade en kille jag känner sin kärlek för mig genom att läsa upp en berättelse om en hund som han hade skrivit själv. Och detta gjorde han när jag hade oerhört bråttom till mariocart banan som jag skulle städa. Rainbow road. 
Jag hade på mej ett par knallgula galonisar, cerisrosa stövlar, en grön polotröja och en lustig hjälm.
Hjälmen var en sån där som ser ut som ett bowlingklot (som man kan ha om man åker moppe), var vit och full med konstiga pinnar som stack ut överallt. I ena handen hade jag en golvmopp och i den andra en knallröd plasthink.
Sen städade jag alltså racerbanan med min mopp medan den kärlekssjuke grabben läste upp sin konstiga saga.

Dom säger att alla drömmar hjälper en att bearbeta vissa saker i livet och att alla har en mening..
vad fan vill den här drömmen säga mej?

huga..inte mycket kvar

Jubel på att jag hade mitt sista prov idag då :D
Fysik B slutprov, det gick mycket bättre än förväntat faktiskt. Jag var helt övertygad om att jag skulle tabba mej totalt.
Fick reda på vad jag får i kemi och idrott med, ganska tillfredställande betyg allt som allt faktiskt.

Imorgon blir det södertälje med fysikgruppen. Vi ska till experimenthuset, vad det nu heter, med allas vår Arne.
Om jag känner mig själv rätt så kommer jag och lollo springa omkring som små barn på julafton och pilla på allt. Sånna där grejer får mig att känna mig liten igen. Liten och glad.

Hakuna matata

Ibland blir saker mer kompicerade än vad man tänkt sig. Men mitt nya motto är hakuna matata. Jag följer alltså råd från ett vårtsvin och en ettrig surikat, vi får se hur det går.
Just nu driver jag folk till vansinne med mitt: Äsch, lugn, allt ordnar sig.
Jag som störde ihjäl mig på folk som sa det till mig förut. Hurra.

Förövrigt har jag tänkt bli lite aktiv på mitt deviantart-konto. Har väl varit medlem i sissodär ett år men aldrig lagt upp något. Kände att det nog var dags nu för världen att se mina alster. Förundras över min otroliga skicklighet. inte.
Någon kanske uppskattar det iallafall. Konstigare teckningar än mina har ju kallats konst förut.
Just nu är det dock bara foton upplagda eftersom scannern strejkar. Den hatar mig. Hade den kunnat skada mig på något sätt så hade den garanterat gjort det kan jag lova.

Imorgon måste jag plugga fysik hela dagen. Vart jag ska hämta ork till det vet jag inte. Det var planerat att jag skulle plugga idag, men så somnade jag på en handuk på altanen istället. Verkade som en vettigare idé just då.

Imorgon blir alltså en rolig dag på fler än ett sätt. Oh, jag längtar redan.

nu är det inte långt kvar

Förmodligen så skriver jag mindre här för att det börjar bli sommar och jag är gladare. Jag skriver mest när jag behöver skriva av mig för att jag är allmänt deppad, orolig eller besviken.
Man skriver inte så fruktansvärt djupa grejer när man är förhållandevis lycklig lixom.

Och även fast jag fortfarande önskar att allt vore lite mindre komplicerat så är det svårare för sådana saker att förstöra min dag. Älska solen och sommaren, jag är en trevligare människa den här tiden på året.


Förövrigt så såg jag just reklamen om den nya Axe-doften igen nyss. Mansparfym som luktar choklad. Bra påfund.
Jag tror att grabbarna börjar tappa greppet lite. Något börjar gå galet när män faktiskt behöver uppfinna parfym med chokladdoft för att locka till sig kvinnor. Eller så kan det vara en kvinna som kommit fram till lukten. Det låter mer logiskt på något vis.

tadaa

Okej, så jag är klar med svenskan, och jag har gjort kemiprovet. Endast matte och fysikprov kvar.
Jag har ett jobb. Solen skiner och det är förhållandevis varmt. Tyska Peter och Rebecca är här, dom är trevliga. Jag börjar bli ganska redigt brun ( vilket innebär lite mer rödbeige än vanligt eftersom vi pratar stina-pigment).
Kombinationen är oslagbar. Jag är glad. Mycket glad. Och fast mycket är komplicerat och inte alls enkelt just för tillfället så känner jag mig ändå glatt bubblig och ljus inombords.

Det känns fint.

woho!!

Det är hur varmt som helst därute gott folk. Jag älskar när det är så här fint, det är nästan omöjligt att vara nere och det mesta känns asbra.

Egentligen skulle jag väl behöva lägga min energi på det sista som behövs göras till skolan men det får vänta till kvällen, nu måste jag ju ta vara på vädret lixom ^^
Min kropp behöver bli brunare så att det faktiskt syns att jag har på mej klänning på studenten, och så kom jag på att jag faktiskt kan kompromissa lite genom att läsa boken till svenskan i solen.
Processen heter den, av Franz Kafka. En typisk klassiker som för tillfället är hur svår som helst att ta sig igenom. Känns lite jobbigt.

Alla miljontals grejer att göra färdigt innan studenten (varför är det bara våra lärare som väntar med allt till sista vekorna?) :
* läsa ut sista av dom tre svenskaböckerna vi ska ha läst
* skriva två analyser på svenskaböcker, lämna in den som är klar
* religionsprov på kristendomen, judendomen och islam på tisdag
* matte E -prov
* fysik B -prov
* kemiprov
* ergonomiprojekts-inlämning
* bruksföremål plus representation av bruksföremål klar till designen

Man blir ju ledsen av att titta på det, och då har jag säkert missat att skriva upp något. Hurra.
Grattis till lollo och elin som måste plugga till körkortet på det också, det låter inte alls jobbigt.

skit samma, nu är det studentbränna som gäller. ciao.


och ja, jag är väl lite nördig då

Klockan är 03:09, det är lan och jag är trött. okej?
Lollo och jag har just spelat en massa guitar hero och nu ska vi nog faktiskt sova, i samma säng. Jättemysigt. I brist på sängar lixom.
Förut satt jag och tittade på en massa youtubefilmer om exorcism och spöken o grejer. helsmart tänkt av mej. inte. Nu ser jag döda människor överallt. Helcharmigt. Ett tag var jag så rädd att jag övervägde att fråga om någon ville följa med mej på toa. hurra.

RSS 2.0