Auch

Panik. Jag håller på att få en ångestattack. Tjugo olika grejer att göra men ingen tid, vad gör man?
Vaknade ett fast jag hade ställt klockan på elva,  säkert just för att jag har så fördjävligt mycket att göra. Tack mej själv för att jag aldrig kan vakna av väckarklockan,eller ska jag kanske säga väckarklockorna.
Nu har jag panikletat artikel till samhällen imororgon, läst på körläxan lite sissodär, slängt i mej en macka, tagit en snabbdusch och letat rena kläder att ha på mej.
Jag har alltså bara kvar att göra kompletteringsuppgifen i samhäll, en naturkunskapsuppsats om småkryp som jag inte har hunnit fånga, plugga till ett fysikprov som jag måste ha vg på, plugga till ett körkort som jag måste ha innan sommaren, ringa diverse människor om sommarjobb och fejka en månads träningsdagbok eftersom jag har tappat bort pappret jag har skrivit den på..wiee.
detta måste föresten vara klart innan nästa vecka. Jag har ingen tid idag att göra det eftersom jag har körlektion strax, träning efter det och sen är klockan 22..jippie. Dessutom har jag sjukt ont i huvudet och skulle egentligen bara vilja dra täcket över huvudet och sova. Men nej då, här har man en inbokad körlektion man måste gå på och träning man inte heller kan missa eftersom det är tävling i helgen. Mitt liv är en röra jag måste orka ta tag i och ordna upp. Fan.

curse Inventor

Nu är jag sur. Inte bara sur föresten utan riktigt jävla förbannad! CAD B programmet Inventor  vägrar starta och vi har en dubbeltimme med cad i två timmar. Det innebär alltså att jag inte kommer hinna göra min mvg-uppgift färdig och att att jag kommer efter alla andra. Skitkul verkligen. Behöver jag lägga till att det inte precis är första gången programmet inte vill som vi vill? Jag börjar allvarligt tro att det har en egen vilja och att dess målsättning är att få alla cad-elever att ta kollektivt självmord.
För att göra saken ännu värre så har vi världens mest inkompitetnta lärare som knappt vet vad en datamus är. Frågar man henne om hjälp brukar hennes lösning på problemet vara att göra om skruven,rullbordet eller vad fan man nu håller på med ett par gånger tills det funkar som det ska. Hjälp. Och datastefan är på lunch så han kan inte heller hjälpa mej med det här. Kunde inte han ha förutsett att det är skulle hända och väntat lite med att äta sin pastasallad eller vad det nu är som lärare äter.
Jag har 11 sidor kvar på mej att få rullbordet att fungera. 11 sidor gott folk. Alla andra som vill ha mvg kommer att bli färdiga den här lektionen eller nästa och då kommer jag fortfarande jobba med samma sida för att programmet har vänt sig emot mej. fan.
Våran amöba till lärarinna tror nu dessutom att det är någon liten industrielev som har lagt beslag på den artonde licensen som alltså jag behöver.Kan inte den lilla snusande eleven svetsa eller något som alla andra industielever gör eller? fan igen
Inte ens tanken på att ja ska se johnny depp och hans piratkamrater ikväll gör mej på bättre humör just nu. Och då är det illa vill jag lova.
Curse Inventor, curse it! 


solrosfrön är mitt kall

Ikväll har jag varit uppe allderles för länge och tittat på två avsnitt av Grey's anatomy som lollo har varit vänlig att ge mej. Jag kanske säger det för sällan men Tack! lollo för att du föder mej med serier av alla slag. Det betyder faktiskt mer än vad du tror.
Jag är nu på avsnitt sjutton på sesong två och jag vill aldrig att serien ska ta slut..eller jo kanske föresten.Om dom får slut på grejer att ta upp och man börjar märka att dom försöker få tittare till vilket pris som helst. Det vore hemskt. Förstör dom den här serien så ska jag skriva och klaga. Personligen! och jag är bra på att klaga kan jag lova. Hur som helst har jag suttit här nu och gråtit floder. Den lilla mascara jag hade kvar på fransarna har nu gjort streck på kinderna. Det ser ut som att jag har morrhår på längden. 
Nu ska jag gå och krama min kudde lite. Det kan behövas.
nattis nattis

mitt hår luktar melon

Jo jag vet, jag är urdålig på det här. Jag vet att jag inte har skrivit något nytt på hur länge som helst men jag har helt enkelt inte orkat. Så här får ni ta del av något som jag är expert på, en förlåtelse. Förlåt. Förlåt att jag inte har skrivit ett inlägg på länge,trots att jag har haft en hel del grejer att skriva om. Faktum är att jag har påbörjat en rad olika inlägg men gett upp på halva vägen för att jag inte har vetat hur jag ska uttrycka mej. Ibland får jag bara sånna infall, då jag inte vet alls hur jag ska uttrycka mej för att folk ska förstå, då orden inte räcker till att beskriva känslorna jag känner. Det är hur frustrerande som helst faktiskt. Hur svårt ska det behöva vara lixom? När det finns så många ord.
Där hade ni er förlåtelse. Jag kan ju passa på att be om förlåtelse för att jag ber om förlåtelse också när jag endå är igång. Jag kan tyvärr inte råför det. Jag missbrukar ordet förlåt. Det måste vara någon konstig sjukdom jag har men jag ber om förlåtelse för allt, och då menar jag verkligen allt. fråga vem som helst som jag känner och dom kan intyga att det är sant. Jag vet att det är oerhört irriterade med folk som ber om ursäkt för allt men jag kan verkligen inte sluta. Tro mej, jag har verkligen ansträngt mej för att sluta. Många gånger.
Jag ber om ursäkt för att jag blir arg, fast jag har all rätt att bli det. Jag ber om ursäkt för att jag blir ledsen, trots att det inte är något jag kan styra över. Jag ber tillochmed om ursäkt för att jag överhuvudtaget existerar ibland. 

Men för att gå från det tråkiga till det roligare så hade jag iallafall ett par helbra dagar med lollo nu torsdag-lördag. 
Vi har legat allderles för mycket i lollos säng och tittat på serier och bara slappat. Vi har badad bubbelbad mitt i natten och vi har köpt godis för 40 kr. Ett par helsköna dagar med andra ord.
Nu har jag precis kommit hem efter att ha tittat på alla fina balmänniskor på torget, duschat och hälsat på tyskarna Peter & Rebecca som är här på besök. Peter är en helmuskulös tysk polis, som förövrigt inte kände igen mej i mitt svarta hår haha, och Rebecca är hans jättelånga kvinna. Peter är grym på att prata svenska, bättre än vår egen drottning btw trots att hon har fått bra mycket mer träning (förlåt elin men det är sant) och Rebecca är verkligen sjukt lång. Dom kom rullandes hit i fredags med sin husbil och stannar till måndag så det blir mycket sitta uppe och prata tyska ett tag nu.
Men nu ska jag gå och laga tacos åt min bror som är ensam hemma med mej medan mor och far plus tyskarna är och äter middag i la ciudad. 
fridens liljor som min morfar brukar säga 
  
 

Mintpastill

Jag är beroende av fishermans friend..hjälp


Jag är en fisk

Jag satte mej här idag och funderade på vad jag skulle skriva om. Det var lite svårt eftersom jag hade så mycket att välja på. Sen kom jag på ett ämne men struntade i att skriva om det för att det var så ointressant.
Då slog det mej. Det spelar ju faktiskt ingen roll om det är ointressant så länge jag känner att det är det jag vill skriva om. Jag menar, här hade jag bestämt att jag skulle använda bloggen lite som terapi och för att ha något att göra när jag pratar med folk på msn, men vad är det jag gör?
Jag bryr mej än en gång om vad folk tycker och tänker och ratar ett ämne, bara för att folk säkert hellre läser om något annat. Jag som hade lovat mej själv att bry mej mindre om vad människor tycker och bara göra saker som jag vill göra det. Jag som ville bättra mej för att slippa må så dåligt. Nu är jag ju här igen och gör samma misstag. Det var då jag kom på att det är så jag fungerar. Jag bryr mej om vad andra tycker och förväntar sig, och jag tror att dom flesta människor ofta känner likadant fast dom inte vill erkänna det.
Säg till exempel  att alla har på sig sneakers fast du har på dej gummistövlar, skulle inte du känna dej ganska obekväm?
Jag tror nästan att det är en instinkt som vi människor har, att vi inte vill vara avikande av rädsla för att bli lämnade utanför gruppen. Javisst, jag vet att många vågar vara annorlunda, men det är inte det det här handlar om. Det jag menar är att alla,innerst inne, är mer eller mindre rädda för att lämnas ensamma. För vi vet att vi alla behöver någon eller några som vi kan lita på för att överleva. Så har det alltid varit, sedan urminnes tider. Den som inte håller sig till flocken blir uppkäkad. Om man jämför oss med får eller något alltså.
Ja, jag är rädd för att lämnas ensam. Ja, jag bryr mej allderles för mycket om vad folk tycker. Men det är sån jag är, vare sig jag vill eller inte.
Sen det här med att jag gör saker som folk vill att jag ska göra fast jag inte känner för det. Ibland tycker jag faktiskt att det är fint. Det är ju inte så att jag aldrig drar några gränser. Jag råkar bara tycka om att göra folk glada, även om det ibland innebär att jag gör saker som jag egenligen inte har lust att göra. Jag vet hur glad jag blir själv när någon annan gör likadant för mej. Det är då man känner att man beyder något. När någon gör något bara för min skull, fast den egentligen inte vill eller orkar. Som gör sitt bästa för att jag ska må bra. 
Men oftast känner jag bara att jag gör mitt yttersta för att göra människor i min omgivning glada och sällan får något tillbaka. Alla behöver ju inte känna sig träffade nu, om dom inte anser att dom borde bli det. Det är upp till er själva. Jag menar bara att det skulle vara skönt att bli ompysslad någon gång. Att få vara den som är svag och behöver dras upp ur något mörkt hål. Att få vara den som tröstas och inte den som tröstar. Jag kan inte vara stark jämt, trots att jag försöker. Jag kan inte bära på allas problem utan att brista. Och jag kan defenitivt inte fortsätta må såhär.
Jag är en fisk och jag håller på att drunkna.


totalt hopplös

Idag har jag inte gjort något vettigt alls. Jag skulle ha pluggat naturkunskap nu egentligen men jag får ta det senare ikväll för jag orkar verkligen inte. jag är hopplös. och dödens. Det skulle vara mycket bättre om jag bara kunde göra grejer på en gång så att jag hade det gjort sen. Men inte då. Jag ska absolut vänta till allra sista minuten. Helst sätter jag inte igång med grejer förrens den där speciella panikkänslan infinner sig. Som typ nu. Det hade ju till exempel varit mycket bättre om jag hade läst lite direkt när jag kom hem så hade jag sluppit känna så här nu. Men nej då.
Jag vandrade hem, fick den brilljanta idén att jag skulle snedda genom en gullig liten skogsdunge, som finns en liten bit från vårat hus, och lade mej där när jag märkte hur soligt och fint det var. Sen kom verkligheten ikapp när broderen ringde och frågade vart jag höll hus eftersom jag hade lovat att laga mat till honom. Så det var bara att resa sig upp och traska vidare hemåt med mossa i håret och skräp i skorna. Sen när jag kom hem hade jag en perfekt chans att läsa på till provet, men tog jag den? nej då, jag satten mej och läste tidningen istället. Nu skulle jag också kunna läsa på lite, men vad gör jag? jag sitter här och skriver fast jag egentligen inte har tid. Jag säger ju det, jag är hopplös. Totalt och fullkomligt hopplös. 
Stackars er.

 
 

valborg och plastkolibri

Så har man överlevt en till valborg, utan ett enda brännsår och med alla fingrar intakta den här gången faktiskt. Möljigen med några hjärnceller mindre men sånt får man ta.
Kvällen började i Richards lägenhet i sällskap med Pia,Ivan och Richard själv naturligtvis. Vi hade planerat att dra ner till varamon först men när Filip ringde nästan gråtfärdig och sa att polisen hade varit där och hällt ut all sprit ändrade vi oss. 
Efter att ha ätit kvällsmat bestående av köttbullar och allderles för mycket makaroner gick vi ner till Bondebacka istället där det tydligen fanns lite folk. Richard hade med sig en cd-spelare som tyvärr orsakade oss lite problem senare på natten men som var en fin stämningsfixare på vägen dit. När vi hade hittat till masterna (inte min förtjänst kan jag lova, visste inte vart vi var någon gång på hela kvällen) hittade vi en eld med en liten bunt med folk runt. Folket var trevligt och vi stiftade bland annat bekantskap med en tjej som dyrkade sonata lika mycket som jag :D 
Några andra vi hittade vid elden var Kratz, Benja (är det så han heter?) och Filip (som hade lyckats bli full trots att polisen tog hans älskade sprit). När elden slocknade och folket började försvinna följde Filip och Benja med oss till varamon. Pia och jag var oerhört kissnödiga och letade toalett utan större framgång samtidigt som jag bar runt på en systemetkasse med juice i. Den påsen med juicen var förövrigt min ständiga följeslagare under natten. Blev riktigt fäst vid den tillslut. Men nog om juicen. Det är nu nattens stora drama började.

Vi gick omkring där,pratandes, och hade det riktigt trevligt när ett kort litet as till kille plötsligt uppenbarande sig. Den lilla skiten, tror att han hette Jonny, ville att Richard skulle stänga av våran älskade cd-spelare och hävdade att den förstörde stämningen. Humpf säger jag bara, det var vi som var stämningen. Iallafall stängde richard av cd-spelaren eftersom ingen av oss ville ha något bråk, men den lilla ettriga knatten vägrade inse att richard inte ville bråka och började käfta ännu mer. Richard var hur cool som helst och försökte få aset att dra och sluta förstöra våran kväll men han gav sig inte. Han blev iallafall bara värre och värre när han insåg att richard inte tänkte käfta tillbaka. Ordväxlingen vid ett tillfälle var till exempel så här:
Aset: Jävla punkarsvin, jag hatar punkare!
Rickard: Jag är inte ens punkare.
Aset: Vad är du då?
Richard: Hårdrockare.
Aset: Då hatar jag dom också!

Är det bara jag som ser det komiska i det här? killen hade ju inte ett skit att komma med.
I vilket fall försökte hans lite vettigare tjej och vänner dra honom därifrån och lyckades efter ett tag. Trodde vi.
Helt plötsigt dyker killen upp igen och kastar en jävla ölflaska på Richard och som träffade Pia i magen. Döda döda säger jag bara. Vid det här laget hade även Ivan och Benja fattat att det var bråk på gång och vi beslutade oss för att dra därifrån medan vi kunde. Hela vägen därifrån ropade aset skit efter oss och alla var rejält förbannade.
Richard ville tillbaka för att slå honom men stoppades av Ivan och mej. Sen var det Ivans tur att stoppas när han tänkte göra likadant. Det krävdes hela min övertalningsförmåga för att få Ivan och Richard att gå men tillslut lyckades det, vilket troligtvis var tur för Jonny eller vad han nu hette. Ska bara påpeka att jag aldrig har sett varken Ivan eller Richard så förbannade. Tror inte ens att jag har sett Ivan sur faktiskt.
En stor jättekram till båda killarna för att dom gick därifrån när alla ville gå tillbaka och slå skiten ur honom måste jag säga.
När vi äntligen hade lugnat ner oss något efter dramat ,alla utom Ivan vill säga för han var rejält uppeldad hela resten av natten, gick vi hem till en kille som hade fest i sin lägenhet. Där kissade vi (äntligen) och så träffade jag Dunken som var lika glad och hade lika kalla händer som senast vi sågs. Där i lägenheten satt vi en stund och lyssnade på bland annat smurfhits tills klockan var sent. 
Natten avslutades med att killarna följde oss till Pia ,där jag ringde efter en taxi, innan dom gick hem till sig (tror jag).
Jag kom hem levandes och i ett stycke ca halv fem och var obeskrivligt glad över att för krypa ner under mitt duntäcke. Där invirad i det varma, gosiga täcket, somnade jag på en gång. 

Sen idag har jag och familjen varit på godegårds marken (wiee) ,fast jag inte orkade egentligen, och gjort årets konstigaste inköp. Dvs en lysande plastkollibri till trädgården (hallå vem fick den idén),hasselnötskulor och en duschskrapa. Hjälp. Våran familj behöver någon form av terapi. Men mest behöver jag sömn. 
gonatt
  


RSS 2.0