vingar av vax. Kom igen

Okej, jag ska nu klaga på något så futtigt som mitt bloggnamn. Så jag varnar alla känsliga läsare, för detta som nu kommer stå skrivet är fruktansvärt oviktigt och kan orsaka ett viss mått av irritation.  Men folk som läst min blogg innan vet ju att det är lite få vettiga åskter utblandat med en stor mängd ovettigt dravel och ingen bör därför bli besviken.
Till ämnet.

Wings of wax, vad tusan tänkte jag med? 
Jag kan inte varit full för bloggen startades när jag fortfarande var livrädd för att tappa kontrollen, något jag gjorde när jag var full, och därför tackade jag oftast nej till allt innehållande alkohol. Jag kan inte varit påverkad, för jag har aldrig testat droger. Inte vad jag vet iallafall.

Jag måste fått en blackout. Jag har ett litet suddigt minne av att alla vettiga namn var upptagna, men det kan lika gärna vara något mitt undermedvetna hittat på som en liten tröst. Det måste väl ändå funnits något lite bättre än en lite halvdålig assosiation till ikaros. Och varför ikaros. vad har jag gemensamt med den grabben?

Jag kan inte byta namn heller, göra en ny blogg. Alla mina miljontals läsare skulle ju bli helt förvirrade. Jag är ju förknippad med det här namnet nu. Sheisse.


Uneven days

Nu är min nya dator äntligen komplett. Alla jäklarns småprogram som måste installeras är installerade. Jag lade in Officepaketet nyss så nu kan jag använda Word med haha.
Mina asfräsha högtalare är inkopplade och Subwoofern är inställd.
Jag misstänker starkt att jag är lite kär i mina högtalare, känns inte som att jag pratar om mycket annat nu för tiden. Och min skärm, jag älskar min nya skärm.

Tänkte inviga Word med att skriva in de första två kapitlen av efterföljaren på Stolthet & Fördom. Ett litet plojprojekt som jag grejar åt Lollo och Elin. Eftersom vi alla var ganska rejält besvikna på Pemberly, som är den egentliga uppföljaren på Jane Austens bok ,så gjorde vi en liten deal. Jag skulle skriva dom en bättre fortsättning och om jag lyckas göra den bättre (vilket inte borde vara så svårt) så får jag betalt. Och vem behöver inte lite extrapengar?

Annars kan jag bara tillägga att jag älskar Ludovico Einaudi's musik. Den gör mej lugn och harmonisk.

RSS 2.0