grattis mor

Vi har firat min älskade mor idag på hennes fördelsedag. Hon fick en klocka, ett måbra-presentkort på typ manikyr, massage eller liknande plus ett par skitsnygga stövlar (stövlar som inte skor som räcker upp på vaden,inte som i gummistövlar :P).

Eftersom min mormor och morfar nu befinner sig i kina och tittar på terrakottakrigare och kinesiska muren till min stora avundsjuka så firades hon "bara" av vänner till familjen och pappas moster och morbror. Som upplagt för historier från det förgångna alltså.

En skitkul grej som pappa berättade som fick mej att sätta en jordgubbe i halsen och vrida mej av skratt var en historia om en av hans gamla vänner.
Denne vän hade en egen lägenhet där han bland annat hade en mängd olika prydnadsföremål som han var ganska pedantisk över. Dom små porslinskatterna, herdinnorna och glasen stog där i hans mörka vitrinskåp på sin bestämda platser, och pappa och en vän som var över på besök kunde inte hålla sig uten var tvungna att skoja lite med ägaren till porslinföremålen.
När han gick ut i sitt kök för att brygga lite kaffe åt pappa och sig själv så ordnade pappa och kompisen febrilt om alla sakerna i vitrinskåpet så att dom stog på helt fel platser.
Porslinsmannen märkte inte att grejerna stog som de gjorde när han kom tillbaka med kopparna men nästa gång pappa kom på  besök så stog alla sakerna där dom stog förut.
Pappa och hans vän tyckte att detta var så kul att dom flyttade om sakerna lite då och då när dom fick tillfälle. Till slut vågade inte stackaren lämna sina gäster i ensamma i vardasrummet med hans obevakade vitrinskåp längre.
Det mina vänner, är humor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0